Translate

WebSta

Ahad, 1 Mac 2009

KL International Towerthon 2009 - Mission Complete!!

Nampaknya aku gagal memecahkan rekod tahun lepas....cuma mampu catatkan 17:38, apa nak dikata lagi..tadi aku pakai no A3084, so dilepaskan dalam group ketiga, biasa la...slow runner yg dilepaskan awal tak habis lagi...diaorang ni bila dah penat, lepak atas tangga tu...banyak juga la halangan, bila kena tolak kita pula kena marah..tapi kalau badan besar tong drum dok atas tangga tu sapa tak marah kan...ni yg jenis bukan jiwa sukan la....

Then utk kategori berkumpulan (Team Government), kalau ikut kat official result tim aku tempat kedua..ni yang kecoh ni..ramai orang nampak Arul Thevar sudah lari guna nombor + chip A0707 kepunyaan Rehvan a/l Arumugam, memang tim dia dapat no 1 (Tim TLDM)..so, tim aku dan 5 tim lagi buat bantahan la..tu yang jadi pemenang hadiah kategori berkumpulan TG tak muncul naik pentas tadi..kalau ada sapa-sapa yg perasan la masa pembahagian hadiah tu..yang lawaknya bila aku panggil budak Rehvan tu (catatan dia 17:18)..aku tanya dia hang lari 10Km masa berapa..pace berapa..takleh jawab..muka gebu je..dah la pakai seluar jeans..aku cakap kat dia, kalau atlet ATM takyah tipu la..tambah-tambah atlet long distance..aku kerja kat Majlis Sukan ATM!!Tapi sampai sudah dia kata dia lari dan bukannya Arul Thevar lari guna nombor + chip dia..so sekarang ni hadiah hold dulu, sehingga selesai pihak penganjur dapatkan bukti secara CCTV @ Video @ Gambar yg menunjukkan memang Rehvan lari....kalaulah gambar tu nanti terpampang muka Arul Thevar pakai no A0707 memang sah la tim ni penipu!!! Arul Thevar pulak takde kat sana masa kitorang bertekak tu..dah balik katanya..tapi seingat aku la Arul Thevar memang lari dalam group sama dengan aku dan dia dok depan tapi yang hairan bin ajaibnya..nama dia takde dalam list 50 pemenang kategori A..Nama aku ada le nombor 40 he! he! he!



Photo Arul Thevar beraksi pakai no A707..apa lagi nak dikata..Terima kasih KC Leong pasal bagi link pagi ni 2 Feb 09..


Team Government result...not confirm yet..


Surat protes kami..



Top 50 Men Open (A)



Women Open (B)



Top 50 Men Junior Veteran (C)



Posing before going to torture ourself..



Bangganya dapat 'besi'



Posing sebelum balik...dengan tangan kosong...



Team UGAT



Team Majlis Sukan Angkatan Tentera
(baju sponsor ni tak merasa naik pentas le..hu..hu..)



Yasin ex-Senario dgn bangganya menayangkan 2 'besi' hasil larian dia hari ni..he!he!

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

http://picasaweb.google.com/kcsr22/KLTowerthon1#5308148400294516578

Rozmi @ Amin berkata...

Thanks KC Leong...so now we have a proof...TLDM & Arul really liar!!

NEZZ berkata...

Bravo lah Rozmi & geng!! Berani krn benar. Organizer dah print gambar ni besar2 msk post-mortem report. Mgu ni nampaknya pakcik kayo lah ye!! Boleh announce, "saya menang moto!!" hehehehe.. Tahniah. Dengar citer, maybe tawon dpn KL Towerthon dah takde group category sbb 2 tawon berturut2 byk masalah nampaknya.. Ramai sgt yg nak menipu dlm apa jua cara. Concentrate buat open/individual category je. Mungkin team category hanyalah utk anak2 syarikat TM aje. Sorry guys!! :)

Rozmi @ Amin berkata...

Semlm aku dah call Lt Mahadevan TLDM, Setiausaha Olahraga ATM, then kebetulan dia dtg MINDEF hari ni, so aku cerita la psl insiden semlm..dan tunjuk gambar Arul tu

Then aku cerita la pasal atlet TLDM tu yg langsung tak hormat aku walau pun aku dah kenalkan diri & tunjuk kad pengenalan tentera..

So, ptg tadi Lt Devan dah pi MSN, `basuh' geng2 Navy tu..then dibagi masa satu jam utk potong rambut..hari ni juga depa akan buat surat mohon maaf kat penganjur..

Depa ingat aku ni skot depa kot???

haris berkata...

Rozmi,

Aku ingat, dah tak dak issue2 ini - Ada jugak!!. Elok boikot/ban org2 tipu dari masuk mana2 event utk 2-3tawon.

N,
Harap TM amik iktibar try maintain kategori2 tu.. Cuma pastikan procedure lebih ketat.

zulhassan berkata...

salute sama korang ...