Translate

WebSta

Jumaat, 29 Julai 2011

Item For Sale....

Semua jenis kasut Brooks dengan 30 % diskaun dari harga kedai kecuali Brooks Transcend..

Dah try untuk banyak marathon, sangat ringan utk runners yang berbadan ringan...65kg ke bawah..aku ada ready stock 2 psg saiz US8, harga kedai RM379.00....mau dijual dengan harga RM250 je, model ni unisex....lelaki/wanita boleh pakai, janji muat dgn kaki..

Complete with Heart Rate Monitor...dah hampir 3 tahun aku pakai jam GPS ni, info lama klik sini..masa tu best la pasal aku antara runner yg terawal pakai jam ni...setelah hampir 3 tahun, aku tengok ramai dah pakai jam ni, antara model yang famous juga la....lagi pun harga dah banyak turun, dalam lingkungan RM1200 kat Malaysia..

Pernah juga aku try iklan jam ni kat dalam blog aku ni, respond yang amat baik...masa tu aku letak harga dalam lingkungan RM1000, aku dapat e-mail lebih kurang 10 orang yang nak order jam ni..so, aku pun order la dari UK....ntah macam mana rupanya penjual tu auta, jam tak sampai..aku yang rugi hampir RM10,000!! Aku confident la...pasal penjual tu Islam, aku ada call dia...sebelum deal tu dia siap cakap pasal halal haram...takpe la, aku tak halal..

Then sekarang ni aku dah dapat link baru, beli kat US....tapi bukan aku yang direct deal, link aku ni ada kawan kat US, order melalui dia la..setakat ni dah 2 jam ni aku jual kat geng-geng runner..RM900 je..(SOLD OUT, NO MORE STOCK)

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hi Rozmi,

Sya Ken, forerunner 405 ade include footpod ke?

Thanks!

Rozmi @ Amin berkata...

Footpod not include, this one come with Heart rate Monitor only..TQ

Tanpa Nama berkata...

Bro Roz, kalau nak measure distance tanpa footpod macam mana?

Dengan footpod skali, harga berapa?

thanks!

Rozmi @ Amin berkata...

Foot pod sebenarnya utk ukur distance workout kita indoor,, cthnya jogging atas treadmill. Utk penggunaan outdoor tak perlu pasal jam ni dah ada GPS. Nak beli footpod tu utk apa? Just hantar message melalui Facebook saya utk jawapan lebih cepat..TQ

Tanpa Nama berkata...

Ok bro, sya dah paham atas keterangan tadi...thanks!

FB ade tapi tak boleh access kat opis, itu pasal respon kat blog

Karang nak pikir beli jam ni? Ada warranty kalao nak repair/rosak ke?
Adakah GPS perlu setting atau auto on?

Ken

Rozmi @ Amin berkata...

warranty standard la...1 thn..ada butang on/off GPS..kalau tak guna GPS just turn off, kalau on GPS, bateri tahan 8 jam je.

Nazli Ariff berkata...

salam abg rozmi
saya nak tanya ada tak jam running gps yg utk entry level punya.harga yg tak berapa mahal dal 2-3 ratus mcm tu...