Translate

WebSta

Jumaat, 27 Februari 2009

Today's Towerthon Trial Run

Petang tadi lepas je ambik bibs no. + chip + t-shirt, aku and team mate ( Jiram, Stanly & Rafein ) terus je pi KL Tower utk test run..cuma Affindi je takde, psl dia turun dari Taiping, bas malam ni..kalau ikutkan aku dah register Ujang but dua hari lepas dia jatuh moto, nasib baik la ada pengganti..

So petang tadi kami maintain je lari dalam group...sampai pun serentak je, starting kat tangga, masa yang dicatatkan 12:53..boleh la, then pagi esok kami akan pi sekali lagi, temankan Affindi..pasal dia tak pernah pun panjat menara ni....kalau road race dia ok la..no 3 x-country FTAAA 2 minggu lepas..

1 ulasan:

ANIZ berkata...

Good luck & all the best Rozmi!! Moga dpt tgk kwn2 naik stage amik hadiah lagi kali ni.. aku tumpang hepi tgk kwn2 menang...