Translate

WebSta

Isnin, 16 Mac 2009

Standard Chartered KL Marathon 2009



Official Receipt To Torture My Self On 28 June 2009

So, rasmilah sekarang....aku akan masuk SCKLM 2009 dalam kategori paling jauh 42.2 Km...walau pun ni bukanlah kali pertama aku lari marathon, tapi cuak juga la...mampukah aku mendisiplinkan diri untuk bangun awal pagi setiap hujung minggu untuk training LSD??

Kalau ikutkan program dah pun aku susun elok.......cuma tak pastilah dapat ikut sepenuhnya atau tidak..maklumlah KL sekarang ni hujan je memanjang..target aku 2 jam 55 minit!! Tiada yang mustahil kalau aku mampu ikut program training yg dah ready tu....

Semalam aku terima e-mail dari organizer SCKLM 2009...pasal pecahan umur..so, takde pecahan la..either Men Open or Women Open..

Program LSD aku.....

Mac
29.3.09 - LSD 26 Km** still @ Penang - maybe change to 30 Mac

April
5.4.09 - Race Gunung Nuang
12.4.09 - LSD 26 Km
19.4.09 - LSD 29 Km
26.4.09 - LSD 33 Km

Mei
3.5.09 - Steady 21 Km
10.5.09 - LSD 36 Km
17.5.09 - Steady 21 Km
24.5.09 - LSD 33 Km
31.5.09 - LSD 33 Km

Jun
7.6.09 - 36 Km
14.6.09 - LSD 29 Km
21.6.09 - Steady 20 Km


3 ulasan:

armyboy berkata...

Mantap2 awal dah daftar,,,
jgn ambik baju dah la he.he
training jgn tinggal je cam ner
nak buat 2j55min

Haris berkata...

Rejim ni yg berat ni.. sebelum boleh beratur kat starting line.

fusuna berkata...

hebat hebat.. mmg manthop..
selamat training n slamat lebam! haha