Translate

WebSta

Ahad, 22 Februari 2009

KL City Day Run 2009


What : Kuala Lumpur City Day Run
When : 22nd February 2009
Where : Dataran Merdeka, Kuala Lumpur

Distance : 10.81 Km ( My Forerunner 405 )
Time : 45:17.83 ( # 22nd in Men Open )

Avg Pace : 4:11 /km


Km 1 - Berhampiran JKR HQ
Km 2 - 250 m sebelum simpang 3 ke Jln Tunku
Km 3 - Berhampiran Apartment Tijana
Km 4 - Taman Tunku
Km 5 - Stadium Hoki Duta
Km 6 - Bawah flyover Jln Duta
Km 7 - Exit Semantan
Km 8 - Berhampiran Pemadam HQ
Km 9 - Hujung ramp to Jalan Parlimen
Km 10 - Berhampiran Bank Rakyat
800m - Padang Kelab Diraja Selangor


Hari ni aku lari ikut pace sendiri je, cuma km 1 agak laju sikit (3:43 /km)..then bila tengok split tu aku slow down sikit, control pace..then km 2.5, Naresh Kumar pulak `sayur' aku...aku follow la...tak pasal-pasal pace aku laju semula (4:00 /km & 4:01 /km), then km 4.3 area Jalan Duta turn aku pulak `sayur' Naresh Kumar, then km 5.5 naik bukit dekat susur ke Tol Duta..fuhh...fuhh..merayap macam lipan..lepas tu turun bukit...lega la sikit, tu yg jadi pace 4:05 /km & 4:10 /km..then naik bukit lagi, ramp ke Jln Parlimen..kalau dah naik bukit tu pace pun naik la jugak (4:24 /km)..lastly turun bukit kat Padang Merbok....lega.....but tang jalan lurus kat depan bangunan Sultan Abdul Samad tu Shahrom `sayur' aku..tak larat arg aku nak kejar...maintain je sampai ending kat padang..



Group photo bersama geng-geng seangkatan..

Offical result yg aku dpt dari meja MC semasa pembahagian hadia h..Kategori Lelaki Terbuka (A), Lelaki Junior Veteran (B), Wanita Terbuka (C) dan Lelaki Senior Veteran (D)..click photo for better view..macam biasa la..










3 ulasan:

M.r. B.r.i.L.L.i.A.n.C.e 2009 berkata...

hallo bro..
jam klau mau d`tolak bape hengget..
klau 50 hengget saya mau sapu la..
hahaahaha..

M.r. B.r.i.L.L.i.A.n.C.e 2009 berkata...

da penat la bro.. so lupe lak nk matikan masa..
tau tau daa lebih sejam..
haahahaaha..
jmpa kat menara hujng miggu ni..
a`skum..

Rozmi @ Amin berkata...

50 hengget???dpt tali je..ha..ha..