Translate

WebSta

Ahad, 12 Disember 2010

Asia Masters Road Race 2010

Tak ramai yang masuk race pagi ni, maybe pasal semalam ramai yang dah masuk Larian 1 Malaysia & Tibi Run kot..but runner dari negara2 yang menyertai Olahraga Masters Asia memang ramai la..depa2 ni memang power la walau pun dah veteran, paling ramai dalam kategori yang aku masuk la..Lelaki 35 - 45 Tahun, ramai runner dari negara India dan depa ni lari berkaki ayam je!!Save bajet beli kasut tu...i wish i can doing same thing..hi..hi..

So, result aku pagi tadi 43:44, average pace 4:07/km, kedudukan 20 dalam kategori G Lelaki 35 - 45 Tahun..Jarak 10.63 Km..


My split..

Aku, Shaharudin, Badrul & Silahuddin

Wong Kei Ming & the gang from Pacemakers

Atas podium la..hi..hi

Grandmother from India..

Moey Wooi San..click here

Men Open (E)

Women Open (F)

Men 35 - 45 (G)

Men 45 - 54 (H)

Women 35 - 45 (N)

Women 45 -54 (P)

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bro Rozmi,

Thanks so much for nice photo :)

Regards,
Moey

Rozmi @ Amin berkata...

Orait, welcome...great action @ Newton Run also..