Translate

WebSta

Ahad, 24 Mei 2009

der Pacemakers Circuit Run 2 (Night Run)

Petang semalam hujan lebat sangat kat Lembah Klang....aku sampai Tasik Perdana pukul 7:20 ptg, tak ramai lagi runner yang sampai..jumpa Ronnie, dia cakap maybe start lambat sikit..but on juga walau apa jadi pun..
Pasal race ni, aku pun tak tahu pasal apa, kaki rasa berat semacam je....memang la kasut basah but ntah la...dapat maintain pace bawah 4:30/km sampai km ke-16 je....lepas tu pace makin perlahan..rasa macam nak berhenti je but kena terus kan juga....dan yang paling sedihnya untuk kali kedua aku disayur lagi oleh Abang Alam Shah pada last lap...adoiiii, apa dah jadi ni..heart rate aku tak tinggi pun (rujuk graf bawah) but kaki ni takleh pi....tak makan nasi kot??? Garmin Connect..Klik.. So, aku dikedudukan no.7 dengan catatan masa 2j 27:53 average pace 5:00/km..

Line merah - heart rate, sampai menjunam gitu sekali dlm 4 lap terakhir..maknanya aku lari bukan dalam potensi yg sebenar..

Pace aku per lap...makin lama makin teruk....

Graf aku per km..

Split per km....utk 29.50 Km..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam. Tumpang tanya boleh?
Software yg kamu guna untuk track lap time tu software apa? Garmin is it?

What sort of running aid are you using and what's ur verdict on it?

How much is it?

Terima kasih.

Rozmi @ Amin berkata...

Saya guna program Garmin Training Centre (GTC)..download free je dari website Garmin..http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-04

Utk guna program ni kena ada jam/device yg boleh detect aktiviti kita..more info http://www8.garmin.com/products/trainingcenter/

Kalau yg saya guna Forerunner 405 maybe dlm RM1500-RM1700 (dgn Heart Rate Monitor)..hope info ni dpt membantu..TQ