Translate

WebSta

Khamis, 26 Januari 2012

I'm Der Pacemakers # 64

Setelah 2 tahun di'offer'....baru kini dengan rasminya aku menjadi warga Pacemakers - der spirit of pia...Pia tu istilah hokain, yg bermaksud 'push to the limit'...sebenarnya untuk join geng Pacemakers ni bukannya senang...selalunya di'offer' kepada runners yg selalu training/pia dengan geng PM je, aku pun takde la selalu sangat join dgn geng PM...kenal tu memang la, race pertama yg aku join anjuran PM - Network Run @ New Year Run 1 Jan 2009....rasanya tahun 2009 paling banyak la PM anjur race, yg kedua Der Wild-Wild Run 8 Mac 2009, dalam Zoo Negara..then PM Circuit Run 1 Mei, 23 Mei & 13 Jun - preparation utk KL Marathon 2009.

Aku di'offer' utk join geng ni selepas misi Round The Island Relay, Penang 2010.. macam biasa, kena sediakan report, biodata diri..tangguh punya tangguh, sedar2 setahun...tak siap-siap lagi report aku..sehingga la minggu lepas, sebaik saja aku submit report tu..baru la dapat nombor PM...PM # 64..report aku kat blog PM..klik sini..

1 ulasan:

azrul adnan berkata...

tahniah tuan romzi!