Translate

WebSta

Ahad, 26 Julai 2009

Shape Run @ Putrajaya

Kali ni aku lewat lagi....starting jam 8:03 mlm...tak tahu flag off pukul berapa but kalau lah tepat pukul 8:00 mlm, that mean aku dah lewat 3 minit...so bayangkan 3 minit tu kalau elit runner dah pun 700 meter..aku starting kat depan Mahkamah Putrajaya..celok-celok & sayur terlalu ramai runner..ribu-ribu rasanya..then pasal kelam kabut..GPS aku pun kelam kabut juga..maybe tak sempat detect signal satellite..tengok kat Garmin Connect..cuba zoom map kat starting point..ntah apa-apa..tu yg distance GPS aku jadi 11.72 Km..

Apa-apa pun position aku 30th...timing ikut GPS aku 48:51, dapat juga la finishing medal..pace? Tengok kat Garmin Connect tu la...malas nak upload gambar..



1 ulasan:

M.r. B.r.i.L.L.i.A.n.C.e 2009 berkata...

huuuu walaupon lmbt.. abis smua kene sayur.. termasuk saya bro.. heheehe...!!