Translate

WebSta

Ahad, 19 Julai 2009

Siemens Run @ Dataran Merdeka, K.Lumpur


Hari ni aku tak kelam kabut sebagaimana minggu lepas...bangun tidur pukul 5.00 pagi!!Then bersiap secara berhemah...cari baju, kasut, GPS, nombor, pinkan nombor....sempat lagi buat secawan nescafe..relax betul la..makan roti 3 keping, then pukul 6:45 pagi naik motor ke Dataran Merdeka..sampai sana pukul 7:10 pagi..

So, race pagi ni macam biasa la, takde target apa pun...sedar diri tak training..starting pun relax je, tapi terikut-ikut juga dengan pace runner lain..pace aku 3:50/km, then lepas tu automatik la kena slow...pasal area stesyen komuter Bank Negara tu kan route berbukit!!

Walau apa pun aku sendiri pun macam tak percaya dengan pace aku pagi ni..average pace 4:08/km, time 41:47, position 17 Men Open..jarak ikut GPS aku 10.09 Km..Klik sini untuk Garmin Connect..

Split per Km

2 ulasan:

kaki LARI berkata...

tahniah abg rozmi..memang teliur btol tengok jam garmin ni..hehe..hebat btol..

eugene_chan berkata...

good result!!