Translate

WebSta

Ahad, 12 Mei 2013

Larian Bersama Bomba 2013

 With Alvine Nathan, coach and founder of Brooks Nathan Project & Moey..

Photo courtesy of Ms Moey..TQ..

Larian Bersama Bomba 2013, strategi aku hari ni bermula dgn pace relax je….tapi 1 km pertama terikut2 juga dengan pace runners lain – 3:34 min/km juga..haha..

Elite dah pun dikenalpasti…antaranya Peter Jean, Devandran & Ong Chin tapi kat Km 3 area sekitar Bukit Tunku aku di’sayur’ oleh seorang runner….then kat Km 4 Taman Duta sekali lagi di’sayur’…yg hairannya ringan je kaki dia, pace pun constant je….nampaknya ranking aku dah jatuh no 6 skrg ni…sampai Km 6 bawah fly over Jln Duta, toleh ke belakang..Moey dah rapat sgt, terpaksa la lajukan sikit pace..adoii

Nasib baik dia pun takde speed…haha, so maintain position ke-6 sampai penamat la..Distance ikut GPS aku 11.00 km, rasanya distance tu tak tepat…selalunya dlm 10.90 km je..apa2 pun data kat Garmin Connect sini.. average pace 4:01 min/km, agak ok kalau nak dikira dengan kekerapan aku turun training..seminggu sekali je!!

Next race, minggu depan..KL Towerthon, mampukah lututku bertahan utk panjat 2054 anak tangga menara tu??

Keputusan rasmi

2 ulasan:

Mohd Syafei Ahmad berkata...

kagum betul la dgn abg ni. pace 4:0/km tu macam walk in a park je. Hope to see you at SCKLM

Rozmi @ Amin berkata...

See U at SCKLM, malangnya tahun ni sy lari 1/2 marathon je dan bukannya pacer utk marathon lagi...