Translate

WebSta

Isnin, 25 Januari 2010

Coy Support Weapon Fire Demo



Tadi aku & coursemate berpeluang la menonton demostrasi kuasa tembakan senjata bantuan kompeni & HMG 12.7 mm, dengan bantuan pencahayaan 60 mm mortar..kadang tu terfikir juga aku, nasib baik juga negara kita ni aman.....kalau tak sanggup ke aku menghadapi situasi yang haru biru gitu??Kiranya lama juga la dok kat lapang sasar tu..dari jam 4:00 ptg....balik ke Pulada lebih kurang pukul 8:30 mlm, alamak....ingatkan nak jogging sikit hari ni..

Kebetulan pula birthday aku esok, so demostrasi tadi lebih kurang celebrate birthday aku la..huhu, ye lah takat pukul 11:00 mlm ni (time aku publish post ni), sejam lagi nak masuk birhday aku takde sorang pun hantar SMS @ e-mail..tadi kat lapang sasar ada la skot aku, Kapt Ashraff buat announcement..terima kasih skot!! Wife aku pun agaknya dah lupa birthday aku kot.......entah la....

3 ulasan:

zulhassan berkata...

selamat hari lahir tuan rozmi heheh..

Rozmi @ Amin berkata...

oh syahdunya...at last ada juga org yg wish aku..huhu..TQ Zul..

" C.A.R's 39 " berkata...

semoga copet naik pangkat..!! selamat hari lahir..
best tol tgk video tu... bro bwk laa kat sini senjataa tu.. leh la nak cuba2 main... hehehehe