Translate

WebSta

Jumaat, 1 Januari 2010

1 Mile Dash Run 31 Dis 2009

Race aku yg paling last untuk tahun 2009...1 Mile Dash Run, walau pun aku langsung takde buat speed workout tapi cuba juga....alaaa bukannya jauh sangat pun..belasah je..

Kalau nak kira penat memang la..pasal minggu ni aku pindah rumah, dari jalan Gombak masuk ke kuarters Kem Kementah..then masa nak pergi ke Dataran Merdeka tu, anak aku yang kecik tu merengek-rengek nak ikut..ingat papa dia nak pi sambut tahun baru apa..sampai kat Jalan Doraisamy jam 8:20 mlm..warm-up lebih kurang dgn Suresh, then jam 8:43 mlm flag off kategori aku..Men 36-45..so, sebagaimana planning aku..500 meter yg pertama aku speeding 90%...huhu, rasa nak pecah dada..Km pertama aku buat 3:02, then baki 600 meter 2:25 (teruknya)..so, aku kedudukan ketiga dgn catatan masa 5 minit 28.69..

Split aku..
Dapat la hadiah sepasang sandal Crocs Prepair + medal + barangan Nivea, botol susu tu takde dalam senarai..huhu..

TQ Mr Tey for this photo..speeding kau-kau..

1 ulasan:

" C.A.R's 39 " berkata...

berlipat kaki... kene kejar dek hantu ke pe..?? haahahah tahniahhh