Translate

WebSta

Ahad, 2 Mei 2010

Larian Bersama Bomba 2010

Race aku yang pertama selepas lama bertapa...Larian Bersama Bomba 2010 @ Dataran Merdeka, KL..lari ikut pace sendiri je, dah memang tak training...route larian pula macam biasa la, berbukit-bukit kat Jalan Duta..masa aku lari tadi, ada la sorang mamat tu...baru berkecimpung dlm dunia larian kot, dia try buat fartlek dengan aku...bila aku rapat je dia makin laju..huhu..masa tu baru Km ke-3, then bila dia dah boring fartlek aku rapat la dgn dia..interview sikit, sambil lari tu....nampak sangat aku lari main-main..

Katanya dari Kem Terendak, Melaka..atlet olahraga 10 Bgd Para..preparation stage utk Kejohanan Olahraga Tentera Darat pada 7 - 9 Jun @ Stadium UPM..so, aku bagi la sikit tip..lain kali lari kena maintain je..

Keputusannya aku dapat nombor 49 (banyaknya!!) Kategori Men Open, masa 48:38 Average pace 4:30/km...macam tak percaya je..laju juga tu..split/HR/Other data kat Garmin Connect..klik..

Split guna software Garmin Training Center

Route

Split guna software SportTrack


1 ulasan:

Haza berkata...

Bukan laju juga, tu berdesup namanya!