Translate

WebSta

Selasa, 13 Oktober 2009

Kejohanan Payung Terjun ATM, Tawau , Sabah

Ceritanya minggu lepas aku berpeluang la pi memantau kejohanan ni kat Tawau, Sabah...diadakan di Lapangan Terbang Tawau pada 7 hingga 10 Oktober 2009..yang masuk semuanya geng komando (Gerakhas, Paskal, Handau), 10 Briged Para + jemputan dari PDRM (VAT 69)..keputusannya Tentera Darat pertama, tempat kedua TLDM dan ketiga TUDM..PDRM tak diambil kira pasal jemputan..

Salah satu aksi utk acara Accuracy

Persatuan Payung Terjun TD

Kenangan kat Tawau

Kepala trak ni selamba je park dalam bandar..pemandangan yang agak luar biasa..lain tempat lain peraturannya..

2 ulasan:

Ayam Junior CAR39 berkata...

bro.. awat x join event tue..
haahaha..

Rozmi @ Amin berkata...

x layak la....depa tu ada kursus 'free fall'..saya just layak terjun statik je..tu pun kursus tahun 2000..9 tahun dah tak terjun payung!!